Disclaimer

Op deze pagina vind je de disclaimer van tijfestival.nl. In de deze disclaimer geven wij meer informatie over de inhoud van de website.

Tij Festival doet er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen je reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. je kan je reactie mailen naar [email protected]. We danken je alvast voor je medewerking.

Auteursrecht
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Zonder schriftelijke toestemming van Tij Festival is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te gebruiken. Wil je tekst of beeldmateriaal gebruiken? Stuur een mailtje naar [email protected]

Geen aansprakelijkheid
Tij Festival streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Jij bent als gebruiker zelf verantwoordelijk voor keuzes die je maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden.

Aan de gebruiker wordt tevens medegedeeld dat informatie op websites waarnaar wordt gelinkt of verwezen, niet door Tij festival wordt onderzocht of geanalyseerd. Tij Festival draagt geen verantwoordelijkheid voor de informatie en/of inhoud van enige internetwebsites die gelinkt zijn aan deze website. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker.

Wijzigingen
Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vind je de meest recente versie op deze pagina.